Basu_Der Reiterhof_HUG_04.jpg

HOTEL

Panziónk hamarosan szállodává alakul.

Panziónkban jelenleg átépítés zajlik: olyan hotellé fog átalakulni, amely tükrözi a hely szellemét, és egybeolvasztja azt a kortárs építészettel. „Az átépítés párbeszédet hoz majd létre hagyomány és modernitás között, és a tájegység eredetiségét megragadva értelmezi azt újra. Nálunk, Szentmihálypusztán, a természetközeliség a legfőbb vonzerő, viszont a birtokon megtalálható épületeknek története és funkciója is van. Ennek jegyében az építészeti megoldásokkal is tükrözni fogjuk a természet, a ló és az ember harmóniáját. Az ökológiai szempontok is nagyon fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban”, mondja Carolin Schmidt-Samy, diplomás építészmérnök.

 

Az átépítéssel kapcsolatos híreket, újdonságokat nyomon követheti itt, a honlapunkon.

 

SZÁLLÁS

Régi panziónk jelenleg bővítés és felújítás alatt áll, hogy a jövőben pihenése még felhőtlenebb lehessen.Számos szobatípus közül választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbbet. Kényelmes és modern szobáink garantálják a maximális feltöltődést egy hosszú nap után. Tekintse meg aktuális árainkat itt.

IMG_0545.jpg

WELLNESS

Egy hosszú, szabadban töltött nap után jólesik egy kis levezető fitnesz, kényeztető masszázs vagy éppen egy nyugtató szaunázás.

Sauna

ELLÁTÁS

A választás az Öné: éjszaka reggelivel vagy félpanzióval. Délben és esténként éttermünk szezonális à la carte kínálattal várja kedves vendégeit.

df8590fb-50f8-4690-bddf-df80008f45ad.jpg

Böngéssze ajánlatainkat, és állítsa össze az Önnek legideálisabb csomagot! Különböző méretű és kategóriájú szobáinkat foglalhatja félpanzióval vagy akár teljes ellátással.

IMG_0921.jpg

SZEMINÁRIUMOK

Az átépítés során előadótermeket is kialakítunk, amelyek alkalmasak egy- vagy többnapos szemináriumok és workshopok megrendezésére. A lehetőségekről örömmel tájékoztatjuk Önöket, legyen szó akár lovaglás-specifikus – úgymint szervezetek csapatépítési programjai, lovakkal támogatott vezetői szemináriumok, lovasoknak szóló szemináriumok stb. – vagy általános sportmanagementtel kapcsolatos rendezvényekről.

2012-02-02 09.14.17.jpg

VAKÁCIÓ KUTYÁVAL

Kutyáját is szeretettel látjuk. A lovarda határtalan teret kínál játékra, sétára, szaladgálásra és úszásra, így négylábú kedvencét sem kell otthon hagynia.

 

Élvezze kutyájával együtt a nyaralást!

IMG_6666.jpg