Weiße Bettdecke

HOTEL

Panziónk hamarosan szállodává alakul.

Panziónkban jelenleg átépítés zajlik: olyan hotellé fog átalakulni, amely tükrözi a hely szellemét, és egybeolvasztja azt a kortárs építészettel. „Az átépítés párbeszédet hoz majd létre hagyomány és modernitás között, és a tájegység eredetiségét megragadva értelmezi azt újra. Nálunk, Szentmihálypusztán, a természetközeliség a legfőbb vonzerő, viszont a birtokon megtalálható épületeknek története és funkciója is van. Ennek jegyében az építészeti megoldásokkal is tükrözni fogjuk a természet, a ló és az ember harmóniáját. Az ökológiai szempontok is nagyon fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban”, mondja Carolin Schmidt-Samy, diplomás építészmérnök.

 

Az átépítéssel kapcsolatos híreket, újdonságokat nyomon követheti itt, a honlapunkon.

SZÁLLODA – IDEJE PIHENNI!

 

SZÁLLÁS

Régi panziónk jelenleg bővítés és felújítás alatt áll, hogy a jövőben pihenése még felhőtlenebb lehessen.Számos szobatípus közül választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbbet. Kényelmes és modern szobáink garantálják a maximális feltöltődést egy hosszú nap után. Tekintse meg aktuális árainkat itt.

WELLNESS

Egy hosszú, szabadban töltött nap után jólesik egy kis levezető fitnesz, kényeztető masszázs vagy éppen egy nyugtató szaunázás.

ELLÁTÁS

A választás az Öné: éjszaka reggelivel vagy félpanzióval. Délben és esténként éttermünk szezonális à la carte kínálattal várja kedves vendégeit.

Böngéssze ajánlatainkat, és állítsa össze az Önnek legideálisabb csomagot! Különböző méretű és kategóriájú szobáinkat foglalhatja félpanzióval vagy akár teljes ellátással.

picture (2).jpg

SZEMINÁRIUMOK

Az átépítés során előadótermeket is kialakítunk, amelyek alkalmasak egy- vagy többnapos szemináriumok és workshopok megrendezésére. A lehetőségekről örömmel tájékoztatjuk Önöket, legyen szó akár lovaglás-specifikus – úgymint szervezetek csapatépítési programjai, lovakkal támogatott vezetői szemináriumok, lovasoknak szóló szemináriumok stb. – vagy általános sportmanagementtel kapcsolatos rendezvényekről.

VAKÁCIÓ KUTYÁVAL

Kutyáját is szeretettel látjuk. A lovarda határtalan teret kínál játékra, sétára, szaladgálásra és úszásra, így négylábú kedvencét sem kell otthon hagynia.

 

Élvezze kutyájával együtt a nyaralást!

 
 
 
 
 

ELÉRHETŐSÉGEINK

8788 Zalaszentlászló

Szentmihálypuszta utca 1

T: +36 (30) 268-0832

reithof@t-email.hu

SZOLGÁLTATÁS

  • Facebook
  • Instagram