top of page
Basu_Der Reiterhof_HUG_04.jpg

SZÁLLÁS

Szobák – új minőségben

Teljes felújítást követően a Der Reithof panzió magán hordozza helyi stílushegyeket, ezt ötvözi a mai kornak megfelelő színvonallal. A Der Reithof 16 kényelmes, stílusosan berendezett szobával és egy családi apartmannal rendelkezik, így vendégeink különböző igényeit jobban ki tudjuk szolgálni. 

 

Carolin Schmidt-Samyt, az építésznőt idézzük: „Itt a folyóvölgy, a lovasudvar legnagyobb értéke maga a természet, de ne feledkezzünk meg az egykor majorságként működő épület történelméről és szerepéről. Természet, ló, nyugalom és lassulás harmóniáját próbáljuk vendégeinknek az építészet által is közelebb hozni. Ebben környezeti szempontoknak is nagy teret adunk.”

UNTERKUNFt

SZOBÁK

A tanyánkon eltöltött tevékeny nap fáradalmait követően kényelmes, a mai kor követelményeinek megfelelően felszerelt szobáinkban remekül tudnak pihenni és feltöltődni újabb élményekre várva. Szobáink különböző méretben és felszereltséggel várják Önöket.

Ajánlatainkat és a részleteket itt találják.

IMG_0545.jpg

WELLNESS

Egy lovas napot követően kellemes kikapcsolódást kínál gazdagon felszerelt wellness részlegünk. Finn szauna, infraszauna, masszázs- és jógaterem gondoskodik az Ön tökéletes felfrissüléséről. 

Nr.2.jpg

ÉTKEZÉS

Legyen az kiadós vagy egészséges: kezdje a napot reggelivel, csodás környezetben teraszunkon vagy stílusosan kialakított helységeink valamelyikében. Délben és este éttermünkben a frissen készült, szezonális fogások mellett az étlapról választott ínyencségekkel is kényeztethetik magukat vendégeink.

b515e68f-698c-4142-8b2e-9b891d6415a3.jpg

Állítsa össze az Ön számára tökéletes nyaralási csomagot, válasszon különböző kategóriájú szobáink közül.

IMG_0921.jpg

SZEMINÁRIUMOK

Egy- vagy többnapos szemináriumoknak, műhelyfoglalkozásoknak kínál remek helyszínt kiválóan felszerelt termünk, melyből csodás panoráma nyílik a lovasudvarra. Cégek, egyéb szervezetek számára lovas feladatokkal, témákkal megtámogatott csapatépítő tréning vagy más jellegű menedzsment feladatok – lehetőségekről és részletes ajánlatainkról szívesen tájékoztatjuk. Mindezeken felül mi is kínálunk testreszabott szemináriumokat kezdőknek és haladóknak a lóval való érzékeny bánásmód témájában. 

További információkat itt találhat.

2012-02-02 09.14.17.jpg

NYARALÁS KUTYÁVAL

Szívesen látjuk kutyáját is! A Der Reithofban a kutyák hancúrozhatnak, játszhatnak, fürödhetnek a végtelen tájban. Nem kell otthon hagynia négylábú társát sem!

Élvezze nálunk a pihenést és az együtt töltött időt kutyája társaságában. 

További információk itt.

IMG_6666.jpg
WELLNESS
SEMINARE
VERPFLEGUNG
URLAUB MIT HUND
PREISE PENSION
bottom of page