top of page

" Az ételnek először a szemet kell megörvendeztetnie, azután a gyomrot.”

(J.W. Goethe)

 

A szem megörvendeztetése nálunk már az étterem szeretettel és gondoskodó figyelemmel kialakított belső tereiben megkezdődik. Az étterem otthonos hangulatának köszönhetően a látogató megérkezik, értékelni tudja a látványt, a pillanatot. 

Konyhánk alapját a régió hagyományos ízei jelentik, melyeket a nagyvilág ízeivel ötvözünk, mindeközben fenntarthatósági szempontokat és a magas kulináris minőséget egyaránt szem előtt tartjuk.

ÉTKEZÉS
A DER REITHOFBAN

82d6955c-7e41-4c35-b672-2142452ab234.jpg

KONYHÁNK

Séfeink, Dervalics Csaba és Kovács László két önálló egyéniség, mindketten egyedi ízlésvilágot és tapasztalatokat hoznak magukkal. Az eredmény: változatos konyha, amely friss fogásokra, szezonális alapanyagokra és a régió kincseire épít. Vendégeinket minden héten más, teljes értékű étlappal várjuk. 

Az aktuális étlapot itt megtalálják.

RESTAURANT

HOFLADEN

Kis kerti helységünkben délutánonként kávét és saját készítésű süteményeket lehet fogyasztani. A Hofladen kislétszámú magánrendezvényekre is bérbe vehető (főzési lehetőséggel). Ajánlatainkkal állunk szíves rendelkezésükre!

Nr.4.1.jpg
HOFLADEN
Basu_Der Reiterhof_HUG_02.jpg

DESIGN

Éttermünk világos és markáns stílusjegyekkel bír. 

A ház eredeti karakterét megtartva hoztunk be játékosan kedves, szeretettel megalkotott részleteket. A különböző helységek így más-más élményt adnak: barátságosak és szellősek a teraszok, az étteremben pedig tágas, nagyvonalú terek rusztikus egyszerűségét élvezhetjük.

bottom of page