" Az ételnek először a szemet kell megörvendeztetnie, azután a gyomrot.”
(J.W. Goethe)
A szem megörvendeztetése nálunk már az étterem szeretettel és gondoskodó figyelemmel kialakított belső tereiben megkezdődik. Az étterem otthonos hangulatának köszönhetően a látogató megérkezik, értékelni tudja a látványt, a pillanatot.
Konyhánk alapját a régió hagyományos ízei jelentik, melyeket a nagyvilág ízeivel ötvözünk, mindeközben fenntarthatósági szempontokat és a magas kulináris minőséget egyaránt szem előtt tartjuk.
ÉTKEZÉS
A DER REITHOFBAN
KONYHÁNK
Séfeink, Talabér Andrea és Örömi Sándor két önálló egyéniség, mindketten egyedi ízlésvilágot és tapasztalatokat hoznak magukkal. Az eredmény: változatos konyha, amely friss fogásokra, szezonális alapanyagokra és a régió kincseire épít. Vendégeinket minden héten más, teljes értékű étlappal várjuk.
Az aktuális étlapot itt megtalálják.
HOFLADEN
Kis kerti helységünkben délutánonként kávét és saját készítésű süteményeket lehet fogyasztani. A Hofladen kislétszámú magánrendezvényekre is bérbe vehető (főzési lehetőséggel). Ajánlatainkkal állunk szíves rendelkezésükre!
DESIGN
Éttermünk világos és markáns stílusjegyekkel bír.
A ház eredeti karakterét megtartva hoztunk be játékosan kedves, szeretettel megalkotott részleteket. A különböző helységek így más-más élményt adnak: barátságosak és szellősek a teraszok, az étteremben pedig tágas, nagyvonalú terek rusztikus egyszerűségét élvezhetjük.