top of page
AdobeStock_150069205.jpeg

LOVASISKOLA

Szívesen látunk minden lovast és lovagolni vágyót

 

Lovasiskolánkban számos lehetőség várja Önöket, oktatás fedett lovardában, terápiás lovaglás lovasterapeutánkkal vagy akár gyerek lovastáborok, tereplovaglás a legkülönbözőbb formákban. Jelenleg 32 lovunk van, akiket képességeiknek megfelelően alkalmazunk oktatásra, tereplovaglásra vagy terápiás lovaglásra.

Lovaink mindannyian jól képzettek, idősebb, nagy tapasztalattal bíró lovak és fiatal, a terep- és oktatóló-feladatokba lépésről lépésre beletanuló lovak színes egyvelegét alkotják.

Erhalten Sie hier einen Überblick über unsere Leistungen und Preise 2023

Wählen Sie ganz nach Ihren Bedürfnissen und Vorlieben die richtige Art des Unterrichts oder lassen sich von uns bei einem geführten Ausritt in die malerische Landschaft des Zalatals entführen. Sie wünschen exklusive Unterstützung im Umgang mit dem Pferd oder wollen Ihre eigenen Kompetenzen stärken? Lassen Sie sich von unserer Reittherapeutin beraten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOVASOKTATÁS

Nálunk minden ló egy egyéniség, saját egyedi erősségekkel és gyengékkel

Kezdők, haladók és újrakezdők számára egyaránt ajánlunk oktatási lehetőséget. Mindig az Ön lovastudásának megfelelő lovat biztosítjuk. A lovak egyéniségek, mindegyiküknek megvannak az erősségei és a gyengéi, melyek alapján oktatásra, tereplovaglásra vagy épp fogatozásra használjuk őket. A fentiek mellett, tapasztalt lovasoktatóink által szeretnénk Önöknek egészen különleges lovasélményeket nyújtani. 

 

  • Nálunk megtanulhatja a lovaglást, kezdetben futószáras oktatással 

  • Tapasztalt lovasként választhat a csoportos vagy az egyéni oktatás között.

  • Amennyiben már régóta nem lovagolt, nálunk ideális lehetőséget talál az újrakezdésre.

REITUNTERRICHT

TEREPLOVAGLÁS
ÉS FOGATOZÁS

Élvezze a lenyűgöző tájakat és a végtelen messzeséget a Zala folyó völgyében lovon

Nincs még tapasztalata tereplovaglásban? Vagy szeretne hosszabb túrákat tenni lóháton a természetbe anélkül, hogy utakat kellene kerülgetnie? Nem probléma, mi valóra váltjuk álmait. Tudásához igazodva kínálunk különböző lovasélményeket, a kényelmes séta-tereplovaglástól a piknikkel összekötött egész napos kilovaglásig. Lélegezzen együtt a természettel lovaink társaságában. Lovastudás függvényében közvetlen környezetünkben akár úszni is lehet a lóval.

Nem szeretne tereplovagolni, mégis szeretne gyönyörködni a régió csodálatos tájaiban? Ez esetben lovasfogatról is felfedezheti a  vidéket.

Szeretne többet megtudni a társául vagy tanítómesteréül kapott lóról? Keresse fel Facebook vagy Instagram oldalunkat, itt egyenként megismerkedhet lovainkkal!

Ausritt von hinten.jpg
AUSRITTE & KUTSCHFAHRTEN
THERAPIEREITEN

 

TERÁPIÁS LOVAGlÁS

Kapcsolat ember és ló között.

A terápiás lovaglás középpontjában a lóval való kapcsolat és interakció áll a klasszikus lovasoktatás helyett. Ló és ember közötti bizalmi viszony - ez a lovasterápia alapja.

A ló mozgása az emberi lépésekhez hasonlatos így a lóval harmonikusan együtt haladva át lehet élni a térbeni mozgás élményét. A lovaglás segít az embernek saját testét tudatosabban megélni, testközelséget engedni és adni. 

A ló egy barát, aki nem ítélkezik, stabil, megingathatatlan igazodási pont.

A terápiás lovaglásokat képzett és tapasztalt lovasterapeuta vezeti, egy erre a célra kiképzett lóval. 

LOVAS SZEMINÁRIUMOK

Változatos kurzusok kezdőknek és haladóknak

Kezdőként profitáljon jól képzett, rutinos lovaink tudásából. Tanuljon lovagolni az elméleti alapok és gyakorlati oktatás kombinációjával, tapasztalt oktatóinktól az „Intenzív lovasképzés” elnevezésű, 5 napos szemináriumunk keretében. Tapasztalt lókiképzőink támogatják az Önök lovasoktatását és tanítják Önöknek a lóval való biztos bánásmódot.  

 

Lovas fejlesztés – egyéni előrehaladás

Haladó lovasoknak kettő hétvégi szemináriumot ajánlunk, melyek fókuszában a „Biztonságosan terepen” illetve „Helyes lovasülés” állnak. Itt attól függően melyik kurzust választják, megtanulhatják a terep- és túralovaglás alapjait, vagy a lovas ülést javítják és a lovas segítségek helyes használatán dolgoznak kiképzőink irányítása alatt. Az elméleti elemek és azok gyakorlati alkalmazásának összhangja az egyes tanfolyamokon személyre szabott élményt nyújtanak minden résztvevőnek. 

 

IMG_8203-2_edited.jpg
bottom of page