top of page
IMG_7885.jpg

ÁRAINK

Tekintse át aktuális szolgáltatásainkat és árainkat!

Mindegy, hogy kezdő vagy haladó lovas: változatos óratípusaink között garantáltan talál tudásának és elképzeléseinek megfelelőt, legyen szó akár terep-, akár osztálylovaglásról.

Szeretne egyéni foglalkozás során fejlődni és fejleszteni lovastudását? Lovasterapeutánk és lovasoktatóink készséggel állnak rendelkezésére.

Lovastábor – minden ifjú lovas álma! Szerezzen felejthetetlen élményt gyermekének, foglalja le még ma!

*2023 - ban érvényes áraink

IMG_7802.jpg

FUTÓSZÁR

Kezdő vagy újrakezdő lovas? Futószáras óráink során belekóstolhat a lovaglásba, és szakképzett oktatóink segítségével sajátíthatja el az alapokat.

30 perc

8.200 Ft.

AdobeStock_183767309.jpeg

LOVASTERÁPIA

A terápiás lovaglás alapja egy bizalmon alapuló kapcsolat kiépítése ember és ló között. A terápia során a ló mozgása fogja Önt segíteni abban, hogy tudatosabban érzékelhesse testét. A terápiás lovaglás képzett és gyakorlott lovasterapeuta vezetésével és egy erre speciálisan kiképzett terápiás lóval zajlik.

20 perc

26.650 Ft.

Weißes_Pferd_Detail.jpg

NAPOS TÚRA

Ajánljuk figyelmébe egy napos lovastúráinkat, amely során tapasztalt túravezetőnk segítségével járhatja be a Zala-völgyet. Garantáljuk, hogy különleges élményekkel és kalandokkal tér majd haza!

Ár/nap

30.750 Ft.

Kutsche.jpg

LOVASKOCSIZÁS (3+ FŐ)

Három fő felett minden további résztvevő az alul feltüntetett kedvezményes áron utazhat a lovaskocsin. Dőljön hátra, és hagyja, hogy a vidéki táj elbűvölje!

Ár/ óra/ fő:

3905 Ft.

IMG_7885.jpg

EGYÉNI OKTATÁS

Csiszolni szeretné lovaglótechnikáját? Egyéni lovasóráink garantálják a személyre szabott fejlődést, hiszen ezeken az edzéseken oktatónk teljes figyelmét Önnek és lovának szenteli.

45 perc:

14.350 Ft.

Ausritt.jpeg

CSOPORTOS TEREPLOVAGLÁS

Járja be lóháton a festői szépségű Zala-völgyet! Képzett túravezetőink örömmel mutatják meg Önnek és az Önökkel tartó többi lovasnak a páratlan zalai vidéket.

Ár/óra

6.150 Ft.

AdobeStock_136062579.jpeg

PÓNILOVAGLÁS

A legkisebb lovasokat is szeretettel várjuk. A húszperces foglalkozás során egyik kollégánk lépésben vezeti körbe gyermekét a birtokunkon és kültéri pályáinkon, rossz idő esetén pedig a fedett lovardánkban. Pónilovaglás során gyermeke játékosan ismerkedhet meg a lovakkal és a lovaglás élményével.

A pónilovaglást 4 éves kortól ajánljuk.

20 perc:

4.920 Ft.

IMG_6013.jpg

OSZTÁLYLOVAGLÁS

Változatosságra és új kihívásokra vágyik? Lovagoljon osztályban, ahol a lovasoktató mellett lovastársai sokfélesége és dinamikája is segítik személyes fejlődését.

45 perc:

8.815 Ft.

IMG_8203-2.jpg

EGYÉNI TEREPLOVAGLÁS

Fedezze fel a Zala-völgyet képzett túravezetőnk társaságában, aki a túraútvonalat kizárólag az Ön igényeihez és képességeihez igazodva állítja össze.

Ár/óra

10.250 Ft.

Kutsche.jpg

LOVASKOCSIZÁS (1-3 FŐ)

Dőljön hátra, és csodálja meg lovaskocsiról a festői Zala-völgyet!

Ár/óra

14.020 Ft.

Preis Kinderreitwochen
bottom of page