RÓLUNK

Fedezze fel a természetet lóháton!

A Zala-folyó völgyében található Szentmihálypuszta egyike Nyugat-Magyarország legnagyobb lovas létesítményeinek. A dombos környezetnek és a változatos túraútvonalaknak köszönhetően lovardánk tökéletes kiindulópont a tereplovagláshoz az érintetlen természetben. A lovarda területén lovasoktatáshoz egy 40x20m-es fedett lovarda áll rendelkezésre, így mind kezdő, mind haladó lovasoknak tökéletes lovasélményeket biztosítunk. Család- és gyermekbarát szállodánk felejthetetlen nyaralások helyszínéül szolgál, ahol hamisítatlan magyar ételek és zamatos regionális borok várják a kedves vendégeket.

"SZERETJÜK A LOVAKAT - SZERETJÜK A TERMÉSZETET"

IMG_6053.jpg
IMG_7939.jpg

ÚJ

Végre újra itt van

Lovastábor

2021 - es lovastáboraink tájékoztatója és dátumai már elérhetők.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy táborainkba hamar elfogynak a helyek (különösen a nyári időpontok esetén). Nehogy lemaradjon, foglalja le most az Önnek megfelelő időpontot! A foglalások a visszaigazolást követően azonnal érvényesek.

Legnagyobb értékünk

Érintetlen Természet

Legnagyobb vonzerőnk a vidéki táj és az érintetlen természet. Lovardánk a „Natura 2000” ökológiai hálózat közepén fekszik, amely az Európai Unión belüli védett területeket köti össze.  Célja a veszélyeztetett, vadon élő őshonos növény- és állatfajok, valamint természetes élőhelyeik transznacionális védelme. 

 

Mivel kötelességünknek érezzük, hogy ezen ökológiai elvek mentén éljünk, saját napelemrendszerünk biztosít a lovarda számára 100% zöld energiát.

Hof aus der Ferne.jpg
picture (2).jpg
Stall-3.jpg
PNG-Bild kopieren 26.png
A panzió szállodává válik

Rekonstruálunk

Nagy figyelmet fektetünk az ökológiára és az innovatív technológiára. Panziónk szállodává alakul: világosabb, levegősebb lesz. Itt az egyszerű modernitás társul a vidéki udvar jellegével.

Emellett az istállókat is felújítjuk, hogy több levegő és fény juthasson be a lovak számára.