top of page
IMG_0921.jpg

Tekintse át szolgáltatásainkat és árainkat

SZÁLLÁ
ÁRAK

Állítsa össze az Önnek legtökéletesebb csomagot!

Különböző méretű és kategóriájú szobáinkat foglalhatja félpanzióval vagy akár teljes ellátással.

IMG_0568.jpg

HUCUL

Kényelmes szobák két fő részére a tetőtérben (kb. 24 m2).

IMG_0709.jpg

NÓNIUSZ családi apartman

Családi apartman két hálószobával, nappali-étkezővel és konyhával.

IMG_0997.jpg

SHAGYA

Szobák két fő részére a földszinten (kb. 24 m2).

IMG_0614.jpg

GIDRÁN

Kétszemélyes szobák (kb. 28 m2) saját terasszal.

BLICK INS ZIMMER

BLICK INS ZIMMER

*1:Ár két fő számára kétszemélyes szobában svédasztalos reggelivel vagy egy fő számára kétszemélyes szobában svédasztalos reggelivel

*2:NÓNIUSZ családi apartman: Ár négy fő számára. Négy főt meghaladó létszám esetén kérje személyre szabott ajánlatunkat. Az ár             reggeli nélkül értendő. 

Szolgáltatási feltételek

 

  1. A szülőkkel egy szobában 3 éves korig díjmentesen szállhatnak meg a gyermekek, valamint 8 éves korig 50%, 13 éves korig pedig 30% kedvezményben részesülnek.

  2. Lemondási feltételek és díjszabás: 21-8 nappal az érkezés előtt a foglalási ár 30%-át, 7-4 nappal az érkezés előtt az ár 60%-át, 3 vagy annál kevesebb nappal az érkezés előtt a vendég a foglalási ár 80%-át köteles megtéríteni.  A tervezettnél korábbi távozás esetén a már letöltött napokat teljes áron, a fennmaradó éjszakák és szolgáltatások díját pedig 70%-os áron számoljuk fel. Ha kettőnél több szobát foglalt, akkor eltérő lemondási díjak kerülnek felszámolásra. Bővebb információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

  3. Érkezés: 14:00 órától; távozás: 11:00 óráig

  4. Késői távozás (16:00 óráig, előzetes egyeztetés szükséges, 20€)

  5. Idegenforgalmi adó/fő/éj: 200 Ft

  6. Fizetés készpénzzel és az alábbi bankkártyákkal lehetséges: Visa, Eurocard/Mastercard, EC kártya

  7. Az általános felhasználási feltételek a foglalás visszaigazolásakor lépnek életbe.

 

Kutyatulajdonosoknak:

A jól nevelt, ápolt, barátságos és szobatiszta kutyákat örömmel és díjmentesen látjuk vendégül hotelünkben. Kérjük, a foglalás során regisztrálja kutyáját is. A kutyáknak érvényes biztosítással kell rendelkezniük. A kutya tulajdonosa felelősséggel tartozik a kutyája által más vendégekben vagy a hotel létesítményeiben okozott károkért. 

Szabályok kutyatulajdonosoknak: A kutyákat a létesítmény területén pórázon kell tartani. Ebédkor és vacsoraidőben kedvence az étterem területén és a teraszon is tartózkodhat, azonban a kutyákat tilos a reggeli során a svédasztal közelébe engedni. A recepción díjmentesen kérhet takarót és kakizacskót kedvencének. Kérjük, használja őket. A kutyáknak tilos az ágyon vagy az ülőhelyeken tartózkodniuk mind a szobákban, mind az étterem területén. 

Hunderegeln
bottom of page