13.oldal (2).jpg

A lovaglás mellett a Zala völgye és annak közvetlen környezete számos lehetőséget kínál a sportos életvitel kedvelőinek. Közvetlen közelünkben fekszik a Zala Springs Golf Resort – a golf szerelmeseinek álma. A Balaton számtalan lehetőséget rejt minden vizisportkedvelőnek bármely korosztályból, a Kis-Balaton csodás természeti környezetét pedig könnyen felfedezhetjük ebike túrák keretében.  

Semmiről nem kell lemondania

SPORT

H81A1994 (2).jpg
Golf

Zala Springs Golf Resort

A lovasudvar közvetlen környezetében, a festői Zala völgy közepén, tavak és szőlőhegyek ölelésében fekszik az igényes és egyben csodaszép championship golfpálya. A 18 szakaszos Par 72 championship golfpálya megálmodója a sztárépítész Robert Trent Jones Jr. Legyen az profi vagy hobbigolfozó, a Zala Springsben bármely szintű játékos talál magának kihívást és szórakozást. 

SUP Close Up
Vizisportok

Vitorlázás, szörf, kajak vagy SUP

A Balaton számtalan különböző lehetőséget kínál a vizisportok szerelmeseinek. Elsősorban tavasszal, de június, július hónapokban is elsőrangú helyszín vitorlázóknak, szörfösöknek. A sima vízfelület és ennek köszönhetően vihar esetén kialakuló relatív nagy hullámok egyre több kite-ost vonzanak a tóhoz. A nyári főszezonban és szeptemberben is többségében nyugodt időjárás ideális kajakos vagy SUP-os kirándulásokra. Vitorlást, szörfdeszkát, kajakot, katamaránt vagy SUP-ot számos tóparti településen lehet bérelni.

MTB.jpeg
eBike

Kerékpár és ebike
 

Kis-balatoni kirándulásokhoz vagy az északi part vulkanikus hegységeinek bejárásához ebike-ot rajtunk keresztül lehetséges bérelni.