PROGRAMOK

Fedezze fel a lovarda környékét és hagyja, hogy a természet szépsége elbűvölje! Szentmihálypusztáról könnyűszerrel megközelíthető két termálfürdő (Zalaszentgrót, Kehidakustány), Európa legnagyobb természetes termáltava (Hévízi-tó), a kiváló úszási és vízi sportolási lehetőségeket biztosító Balaton, a zalacsányi golfpálya és még sok egyéb izgalmas programot kínáló helyszín.

AZ ÉN LOVAM

 

Magyarországon él, és új otthont keres a lovának? Vagy külföldön lakik, de Magyarországon szeretne boldog életet biztosítani kedvencének? Mi teljeskörűen gondoskodunk lováról, melyhez a 36 hektáron elterülő létesítményünk és az istálló tágas boxai is hozzájárulnak.

HOTEL

Jelenleg átépítési munkálatok folynak a régi panzióban. 2021 márciusától tágas családi, valamint kétszemélyes szobákkal várjuk szállóvendégeinket. A szobák egy része továbbra is az otthonos emeleti részben kap majd helyet, földszinti szobáinkhoz pedig kis terasz fog tartozni. A pihenésre és feltöltődésre az új wellness részlegünk áll majd rendelkezésre.

FOGADÓ

Mindegy, hogy nehéz-tradicionális, vegetáriánus-modern, regionális vagy nemzetközi: új lovardai konyhánk összehozza a fenntarthatóságot a legmagasabb minőséggel. Ezenkívül vendégeinknek lehetősége van az 56 méter mély kútból feltörő természetes artézi víz fogyasztására.

DER 

REITHOF

LOVASOKTATÁS

A lovasoktatás modern fedett lovardában vagy kinti pályán zajlik. Díjlovaglás, díjugratás, futószáras lovaglás, ülésjavítás, földről végzett munka, valamint terápiás lovaglás egészítik ki a korlátlan tereplovaglási lehetőségeket. Különlegességünk: gyerektáborok

DER

REIT

HOF