top of page
Ei Dekoration

A lovagláshoz kapcsolódó ajánlatainkat, foglalkozásainkat, kurzusainkat és még annál is többet megtalálnak itt.

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

November 2022

Romantikus ősz a Der Reithofban – ringassa el lelkét még egyszer nálunk

A varázslatos Zala völgye ősszel is testet-lelket kényeztető élményekkel vár. Zavartalan lovaglás végtelen mezőkön és szelíd lankákon, gyönyörű kilátás, messzeség és nyugalom, egyedüllét a tájban melyet lovak patadobogásának és lélegzetének szelíd hangja kísér – valódi energiával tölt fel.

Őszi ajánlatunk

 )

 • Ajánlatunk két fő részére:

 • 2 éjszaka szállás

 • reggeli és vacsora (3 fogásos menü)

 • 2 masszázs

 • 2 óra lovaglás (lovardában vagy terepen)

Mikor: Az ajánlat november 1-28-ig érvényes

Az árak szobatípusnak megfelelően a következők:

 • Hucul: 142.500 Ft (375,-€)

 • Shagya: 150.100 Ft (395,-€)

 • Gidrán: 157.700 Ft (415,-€)

* Figyelem: Az ajánlat az italokat nem tartalmazza.

Nr.7.jpg

Kikapcsolódás, lelassulás, a test teljes ellazítása a szaunában, infraszaunában, jóga közben.

Este: Konyhafőnökünk, Dervalics Csaba modern köntösbe öltöztetett helyi őszi különlegességekkel vár titeket. Romantikus hangulatú éttermünkben igazán otthonosan érezhetitek magatokat, sietség nélkül.

Künstlerisch Kreativ
Farbtuben

"A legszebb, amit átélhetünk, a dolgok titokzatossága."

- Albert Einstein -

Művészet a „Der Reithof”-ban

Farbpalette

MŰVÉSZI ALKOTÁS A „DER REITHOF”-BAN

Kedve támadt rajzolni a lovasudvart körbeölelő, inspiráló környezetben? Témák gazdagsága várja: lovak csapatokban a festői folyóvölgyben, tágas mezők szelíd lankákkal körülvéve. Rajzkurzusainkat a portugál művészcsaládban felnőtt Lena Braun vezeti, ő az, aki a foglalkozások folyamán a körülöttünk lévő tájat és lovainkat észrevétlenül közel varázsolja. Lena a kurzusokat minden esetben a résztvevők képességeihez és tudásszintjéhez valamint a rendelkezésre álló időhöz igazítja. Minimum 2 személy részvétele esetén foglalható.

Rajz- és kézművesfoglalkozások kicsiknek és nagyoknak

Ragadjunk ecsetet, ceruzát és papírt: Lena művésznő kimondottan gyermekekre szabott rajzkurzusokkal is készül, ahol különböző alaptechnikákat mutat be, kedvet csinál és bátorítja a gyerekeket saját képességeik és kreativitásuk kibontakoztatására. A művészetek iránt lelkes felnőtteket is szeretettel várja Lena: az ő irányítása mellett új művészi rajztechnikákat lehet kipróbálni vagy a már meglévő egyéni tudást elmélyíteni.

Természetesen az egész család együtt is alkothat valami szívből jövőt. A gyermekek és felnőttek számára nyitott kurzusokon a fantáziának semmi nem szab határt.

Művészi alkotás a Der Reithofban

 • Gyermek rajzkurzusok

 • Felnőtt rajzkurzusok

 • Foglalkozások gyerekeknek-felnőtteknek

Időpontok: Egyedileg egyeztetve

Árak egyedi ajánlat alapján, az egyes foglalkozások tényleges tartalmához igazodóan! További információkért és tanácsért kérjük, szíveskedjen hozzánk fordulni!

Pferdzeichnung1.jpg
LenaBraun__.jpg

CSAPATUNK ÚJ TAGJA

Lena Braun képzőművész, holisztikus szemléletű táplálkozási tanácsadó valamint végzettt sport- és fitnesscoack. Örömmel üdvözöljük csapatunkban!

bottom of page