Schmetteringe

A lovagláshoz kapcsolódó ajánlatainkat, foglalkozásainkat, kurzusainkat és még annál is többet megtalálnak itt.

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

AKTUÁLIS AJÁNLATAINK

Művészet a „Der Reithof”-ban

Farbpalette

MŰVÉSZI ALKOTÁS A „DER REITHOF”-BAN

Kedve támadt rajzolni a lovasudvart körbeölelő, inspiráló környezetben? Témák gazdagsága várja: lovak csapatokban a festői folyóvölgyben, tágas mezők szelíd lankákkal körülvéve. Rajzkurzusainkat a portugál művészcsaládban felnőtt Lena Braun vezeti, ő az, aki a foglalkozások folyamán a körülöttünk lévő tájat és lovainkat észrevétlenül közel varázsolja. Lena a kurzusokat minden esetben a résztvevők képességeihez és tudásszintjéhez valamint a rendelkezésre álló időhöz igazítja. Minimum 2 személy részvétele esetén foglalható.

 

Rajz- és kézművesfoglalkozások kicsiknek és nagyoknak

Ragadjunk ecsetet, ceruzát és papírt: Lena művésznő kimondottan gyermekekre szabott rajzkurzusokkal is készül, ahol különböző alaptechnikákat mutat be, kedvet csinál és bátorítja a gyerekeket saját képességeik és kreativitásuk kibontakoztatására. A művészetek iránt lelkes felnőtteket is szeretettel várja Lena: az ő irányítása mellett új művészi rajztechnikákat lehet kipróbálni vagy a már meglévő egyéni tudást elmélyíteni.

Természetesen az egész család együtt is alkothat valami szívből jövőt. A gyermekek és felnőttek számára nyitott kurzusokon a fantáziának semmi nem szab határt.

Művészi alkotás a Der Reithofban

  • Gyermek rajzkurzusok

  • Felnőtt rajzkurzusok

  • Foglalkozások gyerekeknek-felnőtteknek

Időpontok: Egyedileg egyeztetve

Árak egyedi ajánlat alapján, az egyes foglalkozások tényleges tartalmához igazodóan! További információkért és tanácsért kérjük, szíveskedjen hozzánk fordulni!

Pferdzeichnung1.jpg
 
LenaBraun__.jpg

CSAPATUNK ÚJ TAGJA

Lena Braun képzőművész, holisztikus szemléletű táplálkozási tanácsadó valamint végzettt sport- és fitnesscoack. Örömmel üdvözöljük csapatunkban!